Austria renunță la obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport public și în supermarketuri

Austria renunță la obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport public și în supermarketuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2022

Austria urmează să relaxeze de la 1 iunie reglementările privind purtarea măștilor, impuse pentru a contracara pandemia de coronavirus, a anunțat la Viena ministrul Sănătății, Johannes Rauch, potrivit DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obligativitatea în vigoare în prezent de a purta mască FFP-2 în mijloacele de transport public și în supermarketuri urmează să fie ridicată provizoriu pentru trei luni pe perioada verii, a precizat Rauch.

După trei luni de război, viața în Rusia s-a schimbat profund: companii străine plecate, mall-uri goale, călătorii în străinătate din ce în ce mai dificile, acces la internet restricționat CITEȘTE ȘI După trei luni de război, viața în Rusia s-a schimbat profund: companii străine plecate, mall-uri goale, călătorii în străinătate din ce în ce mai dificile, acces la internet restricționat

Purtarea măștii va continua să fie obligatorie în spitale și centrele pentru bătrâni, scrie Agerpres

''Pandemia ne oferă în prezent o pauză'', a spus Rauch. Oficialul a menționat rata de incidența pe șapte zile de doar 230 de noi infectări la 100.000 de rezidenți.

Ministrul Sănătății a subliniat că se așteaptă ca purtarea măștii să fie obligatorie din nou în cazul în care numărul infectărilor va crește în toamnă așa cum se anticipează.

Obligativitatea vaccinării împotriva noului coronavirus este în continuare suspendată, așa cum a anunțat ministrul pentru Constituție, Karoline Edtstadler. La începutul anului, parlamentul austriac a adoptat o lege privind obligativitatea vaccinării, dar care nu a fost implementată.

viewscnt
Afla mai multe despre
austria
masca