CA Immo, unul dintre principalii proprietari de clădiri de birouri din România, iese din Slovacia

CA Immo, unul dintre principalii proprietari de clădiri de birouri din România, iese din Slovacia

Bratislava Business Center 1 Plus

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 9 mar 2021

Grupul austriac CA Immo, unul dintre principalii proprietari de clădiri de birouri din România, iese de pe piața din Slovacia. Compania a finalizat vânzarea clădirilor de birouri Bratislava Business Center 1 și Bratislava Business Center 1 Plus către banca de investiții Wood&Company.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Strategia companiei austriece vizează concentrarea pe piețele cheie. În acest context, CA Immo s-a retras, anterior, din Slovenia, Bulgaria, Rusia, Ucraina și Croația.

Cehia - în lockdown parțial după o creștere masivă a numărului de contaminări CITEȘTE ȘI Cehia - în lockdown parțial după o creștere masivă a numărului de contaminări

Cele 7 proiecte de birouri din București din portofoliul CA Immo, respectiv River Place, Opera Center 1 și 2, Europehouse, Bucharest Business Park, Orhideea Towers și Campus 6.1, generează un venit anualizat din chirii de peste 30 milioane de euro. După acest indicator, România este a patra piață ca importanță pentru CA Immo după Germania, Ungaria și Polonia.

CA Immo este listată la Bursa de la Viena, iar cel mai mare acționar al companiei este fondul american de investiții Starwood Capital Group.

Compania a început să se extindă în regiune în 1999, achiziționând proprietăți în Ungaria și Republica Cehă și intrând apoi pe piața din România în 2001.

viewscnt
Afla mai multe despre
ca immo
birouri
ca immo vanzare
ca immo slovacia