Compania farmaceutică ungară Gedeon Richter iese din Moldova

Compania farmaceutică ungară Gedeon Richter iese din Moldova
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 iun 2021

Grupul Felicia din Republica Moldova, controlat de Dorian Berdos și care operează o rețea de circa 130 de farmacii, cu peste 1.000 de angajați, preia operațiunile din statul vecin ale companiei farmaceutice ungare Gedeon Richter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Gedeon Richter are în Moldova 39 de unități.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

În România, Gedeon Richter are operațiuni de distribuție și retail, prin Pharmafarm și Gedeon Richter Farmacia. Totodată, Gedeon Richter derulează în România și activități de producție, prin fabrica de medicamente Gedeon Richter România din Târgu-Mureș.

viewscnt
Afla mai multe despre
gedeon richter
farma
vanzari medicamente
pharmafarm