Grecia interzice circulația nocturnă în Zakynthos și o parte a Cretei

Grecia interzice circulația nocturnă în Zakynthos și o parte a Cretei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2021

Guvernul grec a impus începând interdicția de circulație pe timp de noapte în insulele turistice Zakynthos, din Marea Ionică, și în vestul Cretei, în provincia Chania, una dintre zonele cele mai vizitate, din cauza creșterii alarmante a numărului cazurilor de COVID-19 în ultimele zile, relatează agenția EFE.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

La mai puțin de o săptămână după ridicarea acestei restricții în insula Mykonos, interdicția de circulație nocturnă este introdusă în zonele turistice menționate și va fi în vigoare între orele 01:00 și 06:00 dimineața. Rămâne de asemenea interzisă muzica în locurile publice 24 de ore din 24, scrie Agerpres.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Măsura a fost luată la recomandarea experților în sănătate publică, după ce numărul noilor cazuri de COVID-19 a crescut într-o săptămână cu 69% în Zakynthos și cu 54% în provincia Chania.

Interdicția de circulație nocturnă a fost în vigoare în toată Grecia o jumătate de an, până pe 28 iunie, cu excepția insulei Mykonos, unde din cauza înrăutățirii situației epidemiologice a fost aplicată între 17 și 26 iulie.

Pe întreg cuprinsul țării rămân și în prezent interzise reuniunile private cu mai mult de 20 de persoane, în timp ce guvernul grec se arată preocupat de avansul epidemiei în insulele Rhodos și Ios.

Grecia a înregistrat miercuri 2.856 de noi cazuri de COVID-19 și 16 decese asociate acestei boli. Circa 57% din populația acestei țări a fost vaccinată cel puțin cu o doză și 52% cu schema completă.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
zakynthos