Grecia obține aprobarea Comisiei Europene pentru amânarea vânzării termocentralelor

Grecia obține aprobarea Comisiei Europene pentru amânarea vânzării termocentralelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2018

Public Power Corporation (PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a obținut neoficial aprobarea Comisiei Europene pentru a extinde cu trei săptămâni termenul limită al ofertelor angajante pentru trei termocentrale, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform condițiilor din acordul de asistență financiară, Grecia a fost de acord cu vânzarea termocentralelor. Sursele au precizat că potențialii ofertanți au cerut prelungirea termenului limită până la începutul lui 2019 pentru a avea mai mult timp să analizeze situația termocentralelor, scrie Agerpres.

Qualcomm obține, în primă instanță, interzicerea vânzării unor modele de iPhone în China CITEȘTE ȘI Qualcomm obține, în primă instanță, interzicerea vânzării unor modele de iPhone în China

PPC, deținută de stat în proporție de 51%, are o listă scurtă de șase investitori interesați de achiziționarea centralei Meliti I și alte două din Megalopoli (peninsula Peloponez), precum și o licență pentru construirea unei noi unități, Meliti II, în nordul Greciei.

Sursele au declarat că Grecia a solicitat aprobarea Comisiei Europene pentru ca ofertele angajante să fie depuse până în 7 ianuarie iar eventualele oferte îmbunătățite până în 10 ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
termocentrale