Guvernul de la Chișinău limitează la 20 % adaosul comercial pentru măști chirurgicale

Guvernul de la Chișinău limitează la 20 % adaosul comercial pentru măști chirurgicale
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2020

Guvernul de la Chișinău limitează la 20 % adaosul comercial pentru măști chirurgicale, în contextul crizei provocate la nivel mondial de îmbolnăvirile cu coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vom limita mărimea adaosului comercial pentru măști (medicale) și alte mijloace de protecție personală la 20%. Recomand comercianților de asemenea produse să "coboare prețurile și picioarele pe pământ"”, a scris pe pagina sa de Facebook premierul Republicii Moldova Ion Chicu.

Un startup local IT caută două milioane de dolari la un accelerator de business din San Francisco CITEȘTE ȘI Un startup local IT caută două milioane de dolari la un accelerator de business din San Francisco

El spune că, din informațiile autorităților, depozitele unor speculanți sunt pline cu măști și le rcomandă acestora să le scoată în vânzare, scrie News.ro.

”Serviciul Fiscal de Stat si Inspecția Financiară, joi, 27 februarie, vor vizita absolut toate farmaciile din țara pentru a verifica prețurile. Vor verifica și stocurile disponibile”, avertizează premierul moldovean.

viewscnt
Afla mai multe despre
măști chirurgicale
chișinău