Masca - obligatorie în toate spațiile publice din Bulgaria, începând de joi

Masca - obligatorie în toate spațiile publice din Bulgaria, începând de joi
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Bulgaria impune purtarea obligatorie a măștii în toate spațiile exterioare începând de joi, după ce numărul cazurilor de coronavirus din ultimele 24 de ore a atins un nou record, a anunțat marți ministrul Sănătății, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kostadin Angelov a declarat că purtarea măștii împreună cu distanțarea fizică și dezinfectarea frecventă vor încetini răspândirea virusului cu aproximativ 30% și vor ajuta la prevenirea situației în care sistemul sanitar va fi copleșit, scrie Agerpres.

Metrorex anunță cum va împiedica supraaglomerarea. Inclusiv prin limitarea accesului CITEȘTE ȘI Metrorex anunță cum va împiedica supraaglomerarea. Inclusiv prin limitarea accesului

''Ne așteptăm ca rata infecțiilor sa scadă dacă oamenii respectă cu strictețe măsurile. Scopul nostru principal este de a reduce numărul de cetățeni bulgari infectați, astfel încât mai puțini oameni să fie nevoiți să meargă la spital și mai puțini să moară în spital'', a spus oficialul.

viewscnt
Afla mai multe despre
masca de protectie
bulgaria