Masca va deveni obligatorie în restaurante și spațiile de petrecere a timpului liber în Ungaria

Masca va deveni obligatorie în restaurante și spațiile de petrecere a timpului liber în Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2020

Guvernul din Ungaria extinde cerința de a purta mască, astfel că, de săptămâna viitoare, aceasta va deveni obligatorie și în restaurante și în spațiile de petrecere a timpului liber, a anunțat joi șeful adjunct al instituției responsabile cu gestionarea pandemiei de coronavirus, Robert Kiss, relatează MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile reglementări vor intra în vigoare la 2 noiembrie, a spus el într-o conferință de presă, scrie Agerpres.

Sumele rambursate în programul româno-elvețian pentru IMM vor fi refolosite pentru un alt program, tot pentru IMM. Soluțiile în criză pentru IMM - la Videoconferința Profit.ro CITEȘTE ȘI Sumele rambursate în programul româno-elvețian pentru IMM vor fi refolosite pentru un alt program, tot pentru IMM. Soluțiile în criză pentru IMM - la Videoconferința Profit.ro

Conform noilor reguli, cetățenii vor trebui să poarte mască în spațiile de petrecere a timpului liber, în restaurante și în zonele de mâncare și băutură de la evenimentele sportive. Măștile vor putea fi înlăturate numai în timpul mâncatului și băutului, a spus oficialul.

El a reamintit că purtarea măștii este în prezent obligatorie în magazine, transportul public, cinematografe, teatre, mall-uri, centre de sănătate și îngrijire, la evenimente sportive și în instituții publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
masca
ungaria