Putin semnează majorarea amenzilor în urma unor manifestații în susținerea lui Navalnîi

Putin semnează majorarea amenzilor în urma unor manifestații în susținerea lui Navalnîi
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2021

Președintele rus Vladimir Putin a promulgat un proiect de lege care prevede o creștere a valorii amenzilor în cazul unor infracțiuni la manifestații, după ce au avut loc manifestații uriașe în susținerea opozantului politic rus Aleksei Navalnîi, încarcerat, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua lege prevede creșterea valorii amenzilor aplicate din cauza nesupunerii forțelor de ordine de la 1.000 la 4.000 de ruble (44.70 euro) și un maximum de 15 zile de detenție, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Legea prevede, de asemenea, aplicarea unor amenzi în valoare de până la 20.000 de ruble organizatorilor manifestațiilor, în cazul în care aceștia încalcă legislația cu privire la finanțare.

Poliția a arestat peste 11.000 de oameni la manifestații organizate anul acesta în semn de protest față de arestarea principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, potrivit ONG-ului specializat în monitorzarea manifestațiilor OVD-Info.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Aliații lui Aleksei Navalnîi - majoritatea aflați în prezent în exil în străinătate sau plasați în arest la domiciliu - au cerut îndemnat la o suspendare a manifestațiilor în susținerea opozantului până la primăvară.

Aleksei Navalnîi, în vârstă de 44 de ani, a fost încarcerat în Rusia imediat după ce s-a întors în țară din Germania, la 17 ianuarie, după cinci luni de îngrijiri medicale în urma unei presupuse otrăviri cu un agent neurotoxic de tip noviciok, de care îl acuză pe Putin și FSB-ul.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

La 2 februarie, el a fost condamnat la închisoare, prin comutarea unei pedepse cu suspendarea, într-un dosar de fraudă din 2014, acuzații pe care le respinge.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
amenzi