Rusia extinde restricțiile la transferarea banilor în străinătate

Rusia extinde restricțiile la transferarea banilor în străinătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 sep 2022

Banca Centrală a Rusiei a anunțat că a extins până pe 31 martie 2023 restricțiile privind transferurile de bani în străinătate, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cetățenii ruși precum și cei din țările "prietenoase" încă vor putea transfera lunar până la un milion de dolari în conturile lor din străinătate și nu mai mult de 10.000 dolari prin sistemele de transferuri monetare.

Românii sunt chemați să investească în titlurile de stat TEZAUR și în octombrie. Dobânzile oferite CITEȘTE ȘI Românii sunt chemați să investească în titlurile de stat TEZAUR și în octombrie. Dobânzile oferite

Pentru persoanele din țările "neprietenoase" care nu lucrează în Rusia, precum și pentru entitățile legale din astfel de state, rămâne în vigoare interdicția transferării banilor în străinătate.

În mai, Banca Centrală a Rusiei a anunțat că suspendă temporar transferurile persoanelor fizice și juridice străine din unele țări spre conturile din străinătate și că limitează transferurile până la 5.000 de dolari SUA sau echivalentul în altă valută.

Sancțiunile occidentale Rusiei în urma invadării Ucrainei au limitat capacitatea Băncii Centrale de a sprijini rubla cu ajutorul rezervelor de aur și valută pe care le deține. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
bani