Turcia introduce de astăzi restricții de deplasare, după infectări și decese record

Turcia introduce de astăzi restricții de deplasare, după infectări și decese record
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2020

Turcia impune începând de astăzi restricții de deplasare în weekenduri și pe timp de noapte în restul zilelor săptămânii, pentru a lupta contra răspândirii coronavirusului, a anunțat președintele Recep Tayyip Erdogan, după ce numărul de cazuri noi de infectare și de decese a atins niveluri record în ultimele săptămâni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Populația nu va avea permisiunea să iasă din case între orele 21.00-05.00 în cursul săptămânii și nici în weekend de vineri, ora 21.00, și până luni, ora 05.00, arată Agerpres.

Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi CITEȘTE ȘI Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi

Unele sectoare, precum lanțul de aprovizionare și producție, vor fi exceptate de la aceste măsuri.

Ministerul Sănătății a raportat luni, pentru a opta zi consecutiv, un bilanț record de decese asociate COVID-19 în precedentele 24 de ore, respectiv 188.

Numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus, inclusiv al celor asimptomatice, a ajuns tot la un record, de 31.219.

viewscnt
Afla mai multe despre
turcia
virus