Ungaria și Republica Cehă au convenit asupra călătoriilor fără restricții pentru cei vaccinați

Ungaria și Republica Cehă au convenit asupra călătoriilor fără restricții pentru cei vaccinați
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2021

Ungaria a convenit cu Republica Cehă asupra călătoriilor fără restricții între cele două țări pentru cei care au fost vaccinați împotriva noului tip de coronavirus, a anunțat ministrul ungar al afacerilor externe Peter Szijjarto, informează MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de sâmbătă, ambele țări își vor recunoaște reciproc certificatele de imunizare împotriva COVID-19, indiferent de tipul de vaccin utilizat, a anunțat Szijjarto pe Facebook.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Șeful diplomației ungare a adăugat că discuții asupra călătoriilor fără restricții pentru persoanele vaccinate vor mai avea loc la Lodz, în Polonia, mai târziu în cursul zilei de vineri, scrie Agerpres.

În afară de acordul cu Republica Cehă, Ungaria a convenit asupra recunoașterii reciproce a certificatelor de imunizare împotriva COVID-19 cu Serbia, Croația, Muntenegru, Slovenia, Turcia și Bahrain.

România acceptă de asemenea certificatele de imunizare emise de Ungaria și viceversa.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
republica cehă
turisti