VIDEO Sute de persoane arestate în Rusia pentru manifestații în favoarea lui Navalnîi. Proteste și la -50 de grade

VIDEO Sute de persoane arestate în Rusia pentru manifestații în favoarea lui Navalnîi. Proteste și la -50 de grade
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2021

Peste 800 de persoane au fost arestate în Rusia pentru participare la manifestații de susținere pentru opozantul Kremlinului, Alexei Navalnîi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În zeci de orașe, manifestanții au scandat "Putin, hoțul", "Navalnîi, suntem alături de tine" sau "Libertate pentru prizonierii politici", arat[ news.ro.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Primele manifestații au început în Extremul-Orient și în Siberia, la  Vladivostok, Khabarovsk, Novossibirsk și Tchita, iar, potrivit AFP, forțele de ordine au intervenit, uneori cu brutalitate.

La Moscova, în piața Pușkin, s-au strâns sute de persoane care au scandat "Rușine" și "Libertate". 

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Și la Iakuțk, la sud de Cercul Polar, o sută de protestatari au ignorat temperaturile de -50 de grade Celsius și și-au manifestat susținerea pentru Navalnîi.

Aproape 860 de persoane au fost deja arestate, iar la Vladivostok poliția a lovit manifestanții cu bastoane, conform OVD-Info.

European Food&Drink pășește în 2021 fără datorii la bugetele de stat. Contribuții achitate în ultimul an de peste 110 milioane de euro CITEȘTE ȘI European Food&Drink pășește în 2021 fără datorii la bugetele de stat. Contribuții achitate în ultimul an de peste 110 milioane de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
proteste