Vladimir Putin extinde lista cetățenilor ucraineni care pot solicita pașapoarte rusești

Vladimir Putin extinde lista cetățenilor ucraineni care pot solicita pașapoarte rusești
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2019

Președintele rus Vladimir Putin a semnat miercuri un ordin care extinde și mai mult numărul de cetățeni ucraineni care pot solicita pașapoarte rusești emise în regim de urgență, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul ordin al lui Putin, publicat pe site-ul web al Kremlinului, constituie un amendament la decretul semnat anterior de președinte, care a simplificat obținerea de pașapoarte rusești pentru locuitorii zonelor din estul Ucrainei aflate sub controlul separatiștilor, scrie Agerpres.

Grupul polonez eSky se extinde în Africa. Un român se ocupă de acest proiect CITEȘTE ȘI Grupul polonez eSky se extinde în Africa. Un român se ocupă de acest proiect

Potrivit noului document, locuitorii zonelor care se învecinează cu regiunile Donețk și Lugansk din estul Ucrainei aflate sub controlul guvernului de la Kiev vor putea de asemenea să aplice pentru pașapoarte rusești în regim de urgență dacă erau înregistrați aici cu domiciliul permanent înainte de aprilie 2014, când a început conflictul.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
pașapoarte rusești