Vinul de azi: Aguaribay Malbec 2018 - 91 puncte James Suckling

Vinul de azi: Aguaribay Malbec 2018 - 91 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 sep 2021

Vinul de astăzi, Aguaribay Malbec 2018, este produs de un brand cu mare tradiție, și anume La Compagnie Vinicole Baron Edmond de Rothschild.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Familia Rothschild este renumită în domeniul viticol din întreagă lume, fiind cea care deține numeroase crame, cum ar fi Château Lafite, Château des Laurets sau Château Clarke.

Aguaribay Malbec 2018 este considerat un vin excepțional, de o frumoasă culoare roșu-granat cu nuanțe de indigo-violet. Pe buchet, se remarcă în principal notele de afine, mure, prune, merișoare, măceșe, cireșe negre, vișine foarte coapte, smochine, urmând că apoi să recunoaștem inclusiv parfum de condimente, tabac sau lemn de stejar. Vinul este sec, cu o concentrație de alcool destul de mare, o aciditate bună, dar și taninuri coapte. Pe palat pare îndrăzneț, bogat și vibrant în arome. Așadar, iată un vin bine structurat, expresiv și complex, ce merge asociat cu carne la grătar, mâncăruri cu carne și sosuri și brânzeturi diverse. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin