Vinul de azi: Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011

Vinul de azi: Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 feb 2020

Prin Gama Grand Vin, ALIRA și-a propus să vina cu vinuri de înaltă calitate, proveniți din strugurii cei mai buni ai podgoriilor sale. Nici nu e de mirare dacă ne gândim la factorii care contribuie la un climat perfect domeniului viticol: Dunărea, soiurile alese și soarele Dobrogei, toate specifice regiunii domeniului Alira. Acestea toate, alături de întreg procesul tehnologic dau vinuri excelente din care producătorul face încă o selecție drastică pentru că doar vinurile cu adevărat speciale ajung în Alira Grand Vin. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este o astfel de alegere, un vin provenit din a doua recoltă din vie tânără, realizat 100% din Cabernet Sauvignon. Prima dată, vinul captivează prin aromele de mure și mentă, în vreme ce gustul este unul bogat, cu note de lemn dulce, fructe negre și ciocolată amăruie. Taninurile sunt dense, fine și longegive, iar aciditatea ridicată îl face un vin puternic, intens, numai bun de savurat.

Serviți-l la 15-18 grade Celsius, alături de preparate consistente, cum ar fi friptură de prepeliță, tocană de carne, paste cu carne, coaste de porc, pizza, aperitive cu legume la grătar. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin