Vinul de azi: Bouvet Saphir Vintage Saumur AOP Brut

Vinul de azi: Bouvet Saphir Vintage Saumur AOP Brut
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 aug 2020

Crama Bouvet Ladubay a fost fondată în 1851 de către Etienne Bouvet și soția sa, Celestine Ladubay. Aceștia au cumpărat 8 km de galerii subterane în Saint-Hilaire-Saint Florent și le-au transformat în crame.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Recomandarea noastră de astăzi, Bouvet Saphir Vintage Saumur AOP Brut, este unul dintre vinurile de referință ale acestui brand. Auriu cu note de ambră, vinul prezintă bule fine și elegante, cucerind cu aromele persistente de flori albe, piersică, acacia, miere și alune de pădure. Pe palat se prezintă bine echilibrat, cu note proaspete care îl fac încă și mai plăcut.

Savurați acest vin la 12 grade Celsius, ca aperitiv sau alături de fructe de mare la grătar sau preparate cu carne albă.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin