Vinul de azi: Papale Primitivo di Manduria 2019

Vinul de azi: Papale Primitivo di Manduria 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 apr 2021

Chiar lângă Salento, în centrul regiunii Puglia se află crama Varvaglione 1921, un producător cu tradiție în domeniul viticol. Cosimo și Maria Teresa Varvaglione se află astăzi la cârma unei afaceri care a ajuns deja la cea de-a treia generație și care oferă unele dintre cele mai calitative vinuri din zonă, dar nu numai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Calitățile solului, selecția riguroasă a strugurilor, supervizarea procesului viticol, documentarea constanța privind tehnicile de producție a vinului sunt doar câteva dintre secretele cramei Varvaglione.

Recomandarea de astăzi, Papale Primitivo di Manduria 2019, are o culoare roșu-rubiniu intens, cu reflexii violet, fiind un vin rotund, catifelat și elegant. Debordează de arome de gem de prune și fructe de pădure, cocaze negre, cireste, cacao și lemn dulce cu tente de vanilie. Structura, aciditatea și fructul sunt perfect integrate, iar postgustul e lung și elegant. Savurați-l alături de preparate cu carne, brânzeturi fine sau deserturi ceva mai sofisticate. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin