Vinul de azi: Rubin 2017

Vinul de azi: Rubin 2017
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 dec 2021

Rubin, de la Villa Vinea, este un cupaj complex din Merlot, Zweigelt și Fetească Neagră, în care fructele roșii și negre proaspete ies în prim plan, frumos susținute de influența baricului, ce adaugă fine note de ciocolată amară și condimente.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Culoarea vinului este rubiniu strălucitor, iar nasul, complex, aduce coacăze, mure și vanilie, la care se adaugă impresii de piele proaspăt tăbăcită și de fum. Corpul este suplu și “degrabă curgător”, cu taninuri moi și bine finisate, alcool bine integrat și o excelență aciditate. Gustul evoluează, pe măsură ce vinul se aereaza, de la vișine coapte, cireșe negre și magiun de prune, către senzații de praf de cacao, tabac și scorțișoară. Postgustul e lung, proaspăt și crocant, cu aluzii de prune afumate și condimente exotice.

Este un vin bine echilibrat pe care vă recomandăm să îl serviți la o temperatura de 16-18°C alături de preparate din vânat sau vită.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin