Vinul de azi: Sister's Run Shiraz 2017

Vinul de azi: Sister's Run Shiraz 2017
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 mai 2020

Elena și Zar Brooks sunt cei responsabili cu procesul de vinificare și marketing în cadrul Sister's Run, proprietate a lui Carl și Pegggy Lindner, cei care dețin și celebra podorie Langmeil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Elena Brooks este considerată cel mai bun oenolog al tinerei generații din Australia, iar motto-ul ei spune multe despre viziunea sa asupra vinurilor: ”Adevărul este în vie, dar dovada este în pahar”.  Vinul recomandat astăzi, Calvary Hill Barossa Shiraz 2017, este o dovadă grăitoare în acest sens. Vinul roșu intens are un buchet ce aduce în prim plan tente de mure, ciocolată, prune, zmeură, piper neru și ceva condimente exotice. Gustul este unul tipic pentru un Shiraz de Barossa, cu arome principale de dude, afine, ciocolată neara și prăjitură de fructe, arome urmate apoi de tente de fructe dulci și stejar.

Se recomandă degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de preparate cu legume, mâncăruri cu miel, friptură de vită, tocănițe, brânzeturi etc. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin