Vinul de azi: Villa Vinea Kerner Premium 2021

Vinul de azi: Villa Vinea Kerner Premium 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 oct 2022

Villa Vinea cultivă soiuri de struguri autohtone și internaționale, dintre acestea cel mai nou și inedit fiind Kerner, un soi din Germania, căruia îi merge de minune și în podgoriile din Transilvania.Terroir-ul, procesul de culegere, dăruirea celor implicați, dar și folosirea cât mai multor îngrășăminte naturale în detrimentul celor chimice – toate cresc popularitatea, dar și aprecierea față de această cramă în țară, dar nu numai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vinul de astăzi de la Villa Vinea, Kerner 2021, este un vin elegant, rafinat, într-o culoare galben pai, cu un buchet fin ce amintește de mere, piersici, caise, dar și de condimente precum nucșoară în plan secundar. Gustul este proaspăt, intens, puțin sărat, cu ceva accente minerale la final.

Se recomandă degustarea acestui vin la 10-12 grade Celsius, in diverse combinații culinare, de la aperitive ușoare sau salate până la pește, brânzeturi sau preparate cu carne albă.

 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin