Becali spune că a schimbat numele echipei Steaua. Noua denumire a echipei

Becali spune că a schimbat numele echipei Steaua. Noua denumire a echipei

Sursa foto: Colicaranica | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2017

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a schimbat la Registrul Comerțului numele societății care administrează clubul de fotbal pe care îl conduce.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licențierea pentru sezonul 2017/2018 se va face pe numele FCSB pentru echipa de fotbal, a adăugat Becali.

"Eu vreau să-mi simplific viața, nu să mi-o complic. Bine, mă, schimb! (n.r. - Cei de la FRF) ne-au întrebat pe ce nume să facem licențierea. De ce să fac licențierea pe Steaua și să vină decizia peste trei luni, patru și să schimb după aia, în cursul cupelor europene. Pe mine mă interesează în cupele europene să fiu un om serios cu același nume. Iau licența pe FCSB. FCSB este la UEFA, la FIFA. Am deja o marcă FCSB, n-am nicio treabă, lăsați-mă în pace! De aia nu pot eu să dorm, de aia nu dă Alibec goluri?", a declarat Becali, la Digi Sport.

El a precizat că gruparea armatei a contestat și marca FCSB: "Ei au contestat și sigla FCSB. Au pierdut la OSIM, au pierdut și cutare și acum au la tribunal. Că ei vor și FCSB să se schimbe. Să pună judecătorul ce nume vrea".

Comisia Europeană a declanșat procedura de infrigement împotriva României cu privire la Legea 51% produse locale, cum anunțase Profit.ro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a declanșat procedura de infrigement împotriva României cu privire la Legea 51% produse locale, cum anunțase Profit.ro

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel București i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" și "Steaua București" în denumirea societății comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua București SA, și în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociațiile și federațiile sportive (FRF și LPF). Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

La 18 ianuarie, Becali anunța că a înregistrat trei nume la Registrul Comerțului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport București și Fotbal Club Sporting București.

viewscnt
Afla mai multe despre
becali
steaua
fcsb