Dani Pedrosa și Dani Alves, pe lista datornicilor la bugetul de stat în Spania

Dani Pedrosa și Dani Alves, pe lista datornicilor la bugetul de stat în Spania
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2016

Pilotul de motociclism Dani Pedrosa și fotbalistul Dani Alves, care a jucat până în această lună la FC Barcelona, figurează pe lista datornicilor la bugetul de stat în Spania, dată publicității joi de autoritățile spaniole.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit presei spaniole, lista cuprinde 4.768 de datornici. Aceștia au datorii de cel puțin un milion de euro la bugetul de stat până la 31 decembrie 2015, scrie News.ro.

Dani Pedrosa are datorii de 7,85 milioane de euro, iar Alves, care a semnat recent cu Juventus Torino, datorează 1,3 milioane de euro.

Fostul fotbalist Gabriel Milito, care a jucat în Spania pentru Real Zaragoza (2003-2007) și FC Barcelona (2007-2011), figurează cu o datorie de 1,83 milioane de euro.

Pe listă se află și Lorenzo Sanz, fost președinte al clubului Real Madrid, cu 1,2 milioane de euro.

Și cluburi sportive spaniole au datorii la stat. Astfel, Recreativo Huelva figurează pe listă cu suma de 11,13 milioane de euro, Murcia cu 10,7 milioane și Racing Santander cu 9 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
dani pedrosa
dani alves