David Popovici, despre posibilitatea de a părăsi România

David Popovici, despre posibilitatea de a părăsi România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2023

Dublul campion mondial și european la înot David Popovici a afirmat, joi, referitor la posibilitatea ca el să plece să studieze în afara țării după terminarea liceului, că nu știe ce îi rezervă viitorul și că nu are alte planuri decât să continue alături de echipa sa.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

„Am auzit și eu că doamna Potec a spus că România m-ar putea pierde. Nu a venit de la mine și nu am vorbit cu ea despre așa ceva. Nu știu ce planuri am, pentru că nu am planuri. Planul meu este să îmi văd de treaba aici, să rămân cu aceiași antrenori, prieteni, familie și voi vedea unde mă duce viața. Dar nu știu ce îmi rezervă viitorul”, a afirmat sportivul român.

ULTIMA ORĂ Restricții la indemnizațiile de maternitate pentru persoanele cu activități independente sau fără venituri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Restricții la indemnizațiile de maternitate pentru persoanele cu activități independente sau fără venituri

Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern afirmase că David Popovici a primit multe oferte de a studia de la universități din străinătate după terminarea liceului și că acesta ar urma să ia o decizie în cel mai scurt timp, scrie Agerpres.

Prezent la la Gala Sportivul Anului 2022, organizată de Ministerul Sportului, care are loc la Opera Națională, Popovici a afirmat că se bucură de nominalizarea pentru titlul de sportivul anului: „Mă bucur că sunt aici, lumea este îmbrăcată frumos, este frumos. Este mai multă lume decât mă așteptam. Încă un eveniment la care mă bucur de atmosferă și dacă voi câștiga voi accepta trofeul cu bucurie”.

Pentru 2023, Popovici își dorește să se pregătească cât mai bine pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

„A fost un an foarte bun care îmi dă speranțe că mulți ani de acum încolo voi avea foarte multe reușite, pentru că eu cred că am găsit rețeta. Anul acesta, 2023, este mult mai puțin plin. Am doar două concursuri importante, Mondialele din Japonia și apoi în decembrie Europenele în bazin scurt de la Otopeni. Îmi doresc să am rezultate cât mai bune acolo, să mă pregătesc cât mai bine, pentru că e anul de dinaintea Olimpiadei și îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine pentru jocurile care urmează la Paris”, a mai spus David Popovici.

viewscnt
Afla mai multe despre
david popovici
romania