Federația Română de Atletism vrea să-și bage angajații în șomaj tehnic

Federația Română de Atletism vrea să-și bage angajații în șomaj tehnic
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2020

Președintele Federației Române de Atletism (FRA), Florin Florea, a declarat că în această perioadă ia în calcul trecerea în șomaj tehnic a angajaților, precizând că închiderea bazelor sportive ca urmare a pandemiei de coronavirus a afectat veniturile proprii ale federației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cărturești: Suntem într-un fel loviți ca de război. Relația cu mallurile, foarte tensionată. Este nevoie de reset și restart, de reconstrucție. Nu ne putem agăța de premisa că Pământul e plat și în centrul universului CITEȘTE ȘI Cărturești: Suntem într-un fel loviți ca de război. Relația cu mallurile, foarte tensionată. Este nevoie de reset și restart, de reconstrucție. Nu ne putem agăța de premisa că Pământul e plat și în centrul universului

"Luăm în discuție intrarea în șomaj tehnic la federație, normal. Rămâne să vedem care este și poziția Ministerului Tineretului și Sportului legat de contractul de finanțare pe care îl avem. Pentru că noi avem un contract, nu avem subvenție. E adevărat însă că pe noi ne-a afectat închiderea bazelor sportive în sensul veniturilor proprii. Iar în aceste condiții este evident că stăm mai rău și din punctul acesta de vedere. Dar deocamdată nu sunt informări foarte clare. În momentul în care va veni ceva în acest sens vom ști ce avem de făcut. S-au suspendat anumite competiții și, bineînțeles, că banii care nu vor mai fi folosiți vor fi redistribuiți", a spus Florin Florea, potrivit Agerpres.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
fra
florin florea