Jucătorul brazilian de fotbal De Amorim (Astra Giurgiu) a primit cetățenia română, pentru a fi inclus în echipa națională

Jucătorul brazilian de fotbal De Amorim (Astra Giurgiu) a primit cetățenia română, pentru a fi inclus în echipa națională

De Amorim, în dreapta.Sursa foto:romaniansoccer.ro/SNS Group

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2016

Jucătorul brazilian de fotbal William Douglas De Amorim, component al echipei Astra Giurgiu, câștigătoarea ediției 2015-2016 a primei ligi a campionatului național, a primit cetățenia română, urmând să fie inclus în echipa națională de fotbal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cetățenia a fost acordată prin hotărâre de guvern aprobată în ședința de vineri, la solicitarea Federației Române de Fotbal, pentru a-i permite jucătorului să fie cooptat în lotul național.

Echipa națională de fotbal a României este calificată la ediția din acest an a Campionatului European de fotbal, care începe pe 10 iunie.

Nike va sponsoriza FC Barcelona cu o sumă record CITEȘTE ȘI Nike va sponsoriza FC Barcelona cu o sumă record

William Douglas De Amorim, în vârstă de 24 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș stânga, se află din 2010 în România. Cu Astra Giurgiu, el a câștigat trei trofee, campionatul, Cupa României și Supercupa României.

În toamna anului trecut, Profit.ro a anunțat în premieră că Guvernul a introdus proceduri mai simple de acordare a cetățeniei române pentru sportivi și personalitățile culturale sau științifice din străinătate. 

viewscnt
Afla mai multe despre
amorim
guvern
cetetenia
fotbal