Marian Băgăcean spune că a cumpărat 62 la sută din acțiunile clubului CFR Cluj cu 1,5 milioane de euro

Marian Băgăcean spune că a cumpărat 62 la sută din acțiunile clubului CFR Cluj cu 1,5 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2017

Omul de afaceri Marian Băgăcean a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, că a cumpărat cu 1,5 milioane de euro o cotă de 62 la sută din acțiunile clubului CFR Cluj, de la Arpad Paszkany.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"I-am cumpărat acțiunile la prețul nominal, adică îi voi da, în tranșe, 1,5 milioane de euro pentru pachetul de 62 la sută. Apoi a acceptat cam tot ce i-am propus. De exemplu, la masa credală, mai are de luat niște creanțe pe alte firme. I-am spus că nu-i pot da decât jumătate din acele sume. Nu prea i-a convenit, dar a fost de acord în cele din urmă", a spus Băgăcean.

Marian Băgăcean, 43 de ani, deține firme de contabilitate și consultanță financiară, scrie News.ro.

CFR Cluj a fost din 2002 în propietatea lui Arpad Paszkany. Clubul a intrat în insolvență în februarie 2014. Noul patron promite că gruparea va ieși în scurt timp din insolvență.

viewscnt
Afla mai multe despre
marian băgăcean