Ministrul Eduard Novak se pregătește pentru Jocurile Paralimpice - Va participa la o cursă de ciclism în Lugoj

Ministrul Eduard Novak se pregătește pentru Jocurile Paralimpice - Va participa la o cursă de ciclism în Lugoj
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2021

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, va participa în weekend la competiția de ciclism Cupa Max Ausnit, la Lugoj. Oficialul român se pregătește pentru Jocurile Paralimpice care vor începe la sfârșitul lunii august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

“La acest sfârșit de săptămână, intru din nou în competiție. Participarea la Cupa Max Ausnit este o ocazie perfectă de pregătire și verificare pentru Jocurile Paralimpice. Anul acesta este și ediție aniversară, competiția de la Lugoj împlinind 10 ani. Mi-ar prinde bine încurajările voastre de-a lungul celor două probe - contratimp și fond - care vor avea loc sâmbătă și duminică.

Grad de ocupare de 100% în majoritatea hotelurilor de la mare, în primele două săptămâni din august. Hotelurile all inclusive, cele mai solicitate. Prețul nu mai este principalul criteriu. Tarifele afișate CITEȘTE ȘI Grad de ocupare de 100% în majoritatea hotelurilor de la mare, în primele două săptămâni din august. Hotelurile all inclusive, cele mai solicitate. Prețul nu mai este principalul criteriu. Tarifele afișate

Prin participarea mea la aceste competiții, aș vrea să încurajez autoritățile din toate zonele țării să includă strategii de dezvoltare a infrastructurii locale sportive. Îndemnul meu este ca sportul de masă să fie unul dintre obiectivele lor în politicile locale. Așa stopăm sedentarismul și încurajăm un stil de viață mai sănătos. Acesta este unul dintre obiectivele mele prin Strategia Națională pentru Sport”, a transmis Novak.

Sâmbătă este programată proba de contratimp pe echipe la competiția de Lugoj, de la ora 15.00, iar duminică etapa de fond, la ora 09.00.

Jocurile Paralimpice de la Tokyo vor începe de 24 august și se vor încheia pe 5 septembrie.

Avertisment: Nu călătoriți în Mykonos, Santorini, Rhodos și în alte 10 insule grecești! CITEȘTE ȘI Avertisment: Nu călătoriți în Mykonos, Santorini, Rhodos și în alte 10 insule grecești!

Eduard Novak este medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012, obținând prima medalie pentru România la o Olimpiadă dedicată persoanelor cu handicap.

Actualul ministru a fost patinator de performanță, dar a suferit pe când avea 20 de ani un grav accident de mașină și a fost nevoie să îi fie amputat piciorul drept.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciclism
eduard novak