New York Rangers rămâne cea mai valoroasă franciză din NHL

New York Rangers rămâne cea mai valoroasă franciză din NHL
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2021

New York Rangers rămâne cea mai valoroasă franciză din Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață (NHL), pentru al șaptelea an consecutiv, fiind prima care valorează două miliarde de dolari, conform listei anualevpublicată de revista economică Forbes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rangers a ratat calificarea în play-off în trei dintre ultimele patru sezoane din NHL, însă acest lucru nu a împiedicat ca valoarea sa să crească față de anul trecut cu 21%, iar acum echipa newyorkeză valorează mai mult decât dublul valorii medii a celor 32 de francize din componența ligii, scrie Agerpres.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

New York Rangers este urmată de două formații canadiene, Toronto Maple Leafs (1,8 miliarde dolari) și Montreal Canadiens (1,6 miliarde), precum și de echipele Chicago Blackhawks (1,4 miliarde) și Boston Bruins (1,3 miliarde) în topul celor mai valoroase cinci francize din NHL

Campioana en titre a NHL, Tampa Bay Lightning, ocupă locul 20 pe această listă, fiind evaluată la 650 milioane dolari, ultima clasată fiind Arizona Coyotes, cu o valoare estimată de 400 milioane dolari.

Potrivit Forbes, valoarea medie a echipelor din NHL este acum de 865 milioane dolari, mai mare cu 32% față de anul trecut, acesta fiind cea mai mare creștere anuală după cea de 50% înregistrată în 2013.

Acest lucru se datorează, în mare parte, contractului de televizare pe șapte ani semnat cu ESPN și Turner, care a intrat în vigoare în acest sezon și care va aduce NHL suma medie de 625 milioane de dolari anual, asigură publicația americană.

viewscnt
Afla mai multe despre
new york rangers
nhl