Orașul Bilbao - pedepsit cu retragerea de pe lista Euro-2020 din cauza restricțiilor prea dure în pandemie

Orașul Bilbao - pedepsit cu retragerea de pe lista Euro-2020 din cauza restricțiilor prea dure în pandemie
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2021

Autoritățile basce a anunțat că UEFA a decis ca Bilbao să nu găzduiască meciuri de fotbal de la Campionatul European din acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“UEFA a trimis o informare conform căreia a luat în mod unilateral decizia de a retrage stadionul San Mames de la găzduirea meciurilor de la Euro-2020”, se arată pe site-ul bilbao.eus.

Bilbao era unul dintre cele 12 orașe gazdă selecționate de UEFA pentru a găzdui partide de la EURO 2020, însă condițiile sanitare prea stricte impuse de autoritățile basce pentru a garanta prezența publicului au forțat forul fotbalistic continental să ia această decizie.

Autoritățile solicită explicații din partea UEFA și a federației spaniole, foruri pe care le consideră responsabile directe “de faptul că nu va avea loc acest eveniment sportitv” și de anularea unilaterală a relațiilor contractuale, scrie News.ro.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Săptămâna trecută, presa spaniolă a notat că stadionul olimpic din Sevilla ar putea să găzduiască meciurile de la Euro-2020 programate în Spania, în locul arenei San Mames din Bilbao.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Pe stadionul din Bilbao erau programate meciurile naționalei Spaniei cu Suedia (14 iunie), Polonia (19 iunie) și Slovacia (23 iunie), din grupele Campionatului European, precum și o optime de finală, la 27 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bilbao
euro-2020