Rio 2016: Important e să participi… la masă. McDonald’s a limitat la 20 numărul de produse ce pot fi comandate gratis de un "olimpic"

Rio 2016: Important e să participi… la masă. McDonald’s a limitat la 20 numărul de produse ce pot fi comandate gratis de un "olimpic"
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 17 aug 2016

Despre mâncarea de la McDonald’s se spune că nu este sănătoasă sau cel puțin că nu este “prietenă” cu sportul de performanță. Restaurantul McDonald’s din satul olimpic de la Rio, care oferă mâncare gratuit tuturor sportivilor, dovedește însă contrariul. Cererea mult peste estimări i-a determinat pe proprietari să limiteze la 20 numărul de produse comandate o singură dată, pentru a putea servi mai rapid clienții care nu comandă abundent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înotătorul american Michael Phelps este deja faimos pentru dieta sa de 12.000 de calorii pe zi, care cuprinde o pizza, paste și trei ouă ochiuri. Un alt atlet celebru, Ryan Lochete, care a câștigat, în 2008, 4 medalii la jocurile olimpice de la Beijing, a mâncat zi de zi la McDonald’s-ul local pe timpul întrecerii din 2008.

Rețelele de socializare sunt principala dovadă a succesului înregistrat de McDonald’s printre atleții participanți la Rio în acest an. Jucătoarea de badminton Sawan Serasinghe și-a postat bonul fiscal cu comanda efectuată, care conține peste 20 de produse, care mai de care mai “sănătoase”: 6 burgeri, 6 porții de cartofi prăjiți, 4 porții de pui McNuggets, 6 prăjituri și 2 băuturi răcoritoare.

JO 2016: Business, politică sau întrecere sportivă? CITEȘTE ȘI JO 2016: Business, politică sau întrecere sportivă?

Chiar dacă au limitat numărul de produse de pe o comandă, proprietarii permit “olimpicilor” să comande câte produse doresc, numai că vor fi serviți mult mai greu, având prioritate cei care se mulțumesc cu 17,18 sau 19 burgeri, porții de cartofi prăjiți sau cheesburgheri.

Chiar și sprinterul jamaican Usain Bolt a postat weekend-ul trecut o poză în care apărea delectându-se cu mai multe porții de McNuggets.

“Echipa de basket a Chinei vine în fiecare zi și își petrece toată ziua aici. Chinezii mănâncă Big Mac-uri la 9 dimineața! E o nebunie!”, a declarat un angajat McDonald’s, citat de Washington Post.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
burgheri
olimpiada
rio
gratis
atleți