Simona Halep a anunțat încheierea colaborării cu antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a anunțat încheierea colaborării cu antrenorul Darren Cahill
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2021

Jucătoarea de tenis Simona Halep, aflată în prezent pe locul 14 în clasamentul WTA, a anunțat încheierea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

''După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis să punem capăt colaborării noastre profesionale. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună'', a transmis Halep prin intermediul Facebook.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Halep și-a început colaborarea cu Cahill în 2015, dar în 2019 cei doi au făcut o pauză, explicată de Cahill ''din motive familiale''.

În luna martie 2019, Simona Halep a anunțat colaborarea cu antrenorul român Daniel Dobre, care a culminat cu câștigarea titlului la Wimbledon, în iulie. În 2020, Simona a reluat pregătirea cu Darren Cahill.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
darren cahill