Simona Halep nu mai participă la turneul demonstrativ din Africa de Sud: Am anulat pentru că mi-e teamă

Simona Halep nu mai participă la turneul demonstrativ din Africa de Sud: Am anulat pentru că mi-e teamă
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2021

Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această țară a apărut o tulpină a virusului Sars-CoV-2, care îi îngrijorează pe specialiști din punct de vedere al efectelor pe care le are.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"(n.r. - spunându-i-se că turneul nu se mai ține) Eu am anulat, eu nu mai merg, nu știu dacă evenimentul s-a anulat. Nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic", a spus Halep, la Digi Sport, potrivit News.ro.

Australia va obliga rețelele de socializare să dezvăluie identitățile \ CITEȘTE ȘI Australia va obliga rețelele de socializare să dezvăluie identitățile "trolilor"

Ea a confirmat faptul că va evolua pentru echipa României de Cupa Federației în 2022, în întâlnirea cu Polonia: "Sută la sută joc, chiar am spus înainte ca domnul Dobre (n.r. - antrenorul ei) să fie căpitan că voi juca. Îmi doresc tare mult să câștigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentur baraj. Eu sper și cred cu tărie că avem șanse să ne calificăm la turneul final".

Pe afișul turneului caritabil Africa Cares mai erau prezente figuri importante ale tenisului, Venus Williams, Martina Hingis, Iga Swiatek și Sloane Stephens.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep turneu anulat
simona halep africa de sud
africa de sud covid omicron