VIDEO Ana Maria Popescu, prima medaliată româncă la Olimpiadă, l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministru

VIDEO Ana Maria Popescu, prima medaliată româncă la Olimpiadă, l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministru
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2021

A cucerit medalia de argint în proba individuală de spadă, prima medalie a României la actuala ediție a Olimpiadei, iar la întoarcerea în țară a susținut o amplă conferință de presă. Ana Maria Popescu a oferit faza zilei, sportiva lăsându-l cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totul s-a întâmplat la puțin timp după aterizare, înainte de conferința de presă susținută de sportiva medaliată cu argint, arată Hotnews.ro.

După mici, statul va acorda acum și bonuri de masă pentru a-i convinge pe români să se vaccineze împotriva Covid-19. Buget de 200 milioane lei, inclusiv cu loterie CITEȘTE ȘI După mici, statul va acorda acum și bonuri de masă pentru a-i convinge pe români să se vaccineze împotriva Covid-19. Buget de 200 milioane lei, inclusiv cu loterie

Ana Maria Popescu a sosit în țară după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a reușit să cucerească medalia de argint la spadă individual. Pe Aeroportul Henri Coandă, Ana a avut un discurs emoționant în care a făcut un apel la unitate: sportivi, presă și toți cei care ne conduc.

În schimb, între sportivăși ministrul Eduard Novak au fost momente tensionate, arătându-se deranjată de declarațiile anterioare ale oficialului, conform căruia nici în cazul în care bugetul Federației de Scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria Popescu nu putea câștiga aurul. 

Sportiva i-a urat acestuia să aducă el de la Tokyo medalia de aur pe care ea nu a putut să o câștige.

La rândul său, Carol-Eduard Novak, născut la Miercurea Ciuc, a fost ciclist paralimpic rutier și de pistă, câștigând prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar și prima medalie de aur în cadrul ediției din 2012 de la Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
eduard novak
ana maria popescu