Economie

Pe Profit Insider, mari probleme cu stocul unui medicament în centrele medicale

Pe Profit Insider, mari probleme cu stocul unui medicament în centrele medicale

ieri, 07:35

Mari probleme cu stocul unui medicament în centrele medicale. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Pe Profit Insider, tabloul accidentelor rutiere, cauze și situația transportatorilor
  Pe Profit Insider, tabloul accidentelor rutiere, cauze și situația transportatorilor
  joi, 19:12

  Tabloul accidentelor rutiere, cauze și situația transportatorilor, cu detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Șeful IAR Ghimbav a demisionat din Guvern și s-a întors la conducerea companiei. Postul de director general i-a fost păstrat prin contract
  Șeful IAR Ghimbav a demisionat din Guvern și s-a întors la conducerea companiei. Postul de director general i-a fost păstrat prin contract
  joi, 18:00

  Neculai Banea conduce IAR Ghimbav din 1991, cu o pauză de cinci ani, în perioada 2002-2007. El lucrează la IAR SA din 1978, fiind pe rând, până să ajungă director general, inginer, șef de secție și director adjunct tehnic și de producție. În ultimele zile ale anului trecut, IAR SA a semnat cu MApN un contract de modernizare a unor elicoptere IAR 330L PUMA, în valoare totală de 313,4 milioane lei plus TVA.

 • Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu: Prognoza de creștere economică a Guvernului, de 5,2%, pare nerealistă
  Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu: Prognoza de creștere economică a Guvernului, de 5,2%, pare nerealistă
  joi, 15:44

  Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu afirmă, într-un interviu acordat News.ro, că prognoza de creștere economică a Guvernului Grindeanu, de 5,2%, "pare lipsită de realism", iar explicații pentru care "prognoza este săltată" nu există. El spune că administrația Prezidențială este îngrijorată că nu vor putea fi evitate anumite ajustări negative, inclusiv prin reducerea investițiilor la un nivel mai mic decât în 2016 chiar.

 • BCE menține dobânda cheie la 0%, în linie cu așteptările din piață
  BCE menține dobânda cheie la 0%, în linie cu așteptările din piață
  joi, 15:10

  Banca Centrală Europeană (BCE) a menținut, joi, dobânda de politică monetară la 0%, în linie cu estimările analiștilor, și a reconfirmat faptul că programul de cumpăre de obligațiuni din zona euro ar putea fi extins din nou, dacă va fi necesar.

 • Anul trecut au fost construiți 128 de zgârie-nori, cei mai mulți din istorie. Majoritatea sunt în China
  Anul trecut au fost construiți 128 de zgârie-nori, cei mai mulți din istorie. Majoritatea sunt în China
  joi, 15:00

  Anul trecut au fost construite, în întreaga lume, 128 de clădiri de peste 200 de metri înălțime, cele mai multe de până acum, potrivit raportului anual “Tall Building Year in Review”, realizat de Consiliul clădirilor înalte - o organizație americană.

 • Pe Profit Insider, contract de peste 240 de milioane de lei, pus la dispoziție firmelor din energie
  Pe Profit Insider, contract de peste 240 de milioane de lei, pus la dispoziție firmelor din energie
  joi, 14:55

  Contract de peste 240 de milioane de lei, pus la dispoziție firmelor din energie. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • FOTO Brandul românesc de fashion Murmur va fi prezent de mâine în Galeriile Lafayette din Paris
  FOTO Brandul românesc de fashion Murmur va fi prezent de mâine în Galeriile Lafayette din Paris
  joi, 14:25

  Brand-ul românesc de fashion Murmur, creat de designer-ul Andreea Bădală și purtat de vedete precum Madonna, Beyonce sau Lady Gaga, va fi prezent de mâine în celebrele Galerii Lafayette din Paris, cel mai cunoscut department store din Franța.

 • Liderii de afaceri vorbesc la Davos despre beneficiile producției locale, pentru a se proteja de criticile lui Trump
  Liderii de afaceri vorbesc la Davos despre beneficiile producției locale, pentru a se proteja de criticile lui Trump
  joi, 12:49

  Liderii de afaceri reuniți în această săptămână la Davos, care sunt de regulă susținătorii globalizării, vorbesc acum despre beneficiile producției locale, pentru a se proteja de criticile venite din partea președintelui american ales Donald Trump, care va fi învestit vineri în funcție, relatează Bloomberg.

 • Pe Profit Insider, companie în redresare financiară, dar cu prime de aproape 200 milioane euro
  Pe Profit Insider, companie în redresare financiară, dar cu prime de aproape 200 milioane euro
  joi, 07:44

  Companie în redresare financiară, dar cu prime de aproape 200 de milioane de euro. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.