Apple va lansa un iPhone 5G low-cost

Apple va lansa un iPhone 5G low-cost
scris 6 feb 2022

Apple va lansa un iPhone 5G low-cost în jurul datei de 8 martie, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Bloomberg.

Noul telefon ar fi primul update al modelului iPhone SE din ultimii doi ani și va avea funcții specifice rețelei 5G, o cameră îmbunătățită și un procesor mai rapid, scrie News.ro.

Câți bani a pierdut Mark Zuckerberg după prăbușirea acțiunilor Meta. CEO-ul Facebook iese din clasamentul celor mai bogați oameni ai lumii CITEȘTE ȘI Câți bani a pierdut Mark Zuckerberg după prăbușirea acțiunilor Meta. CEO-ul Facebook iese din clasamentul celor mai bogați oameni ai lumii

În luna octombrie, Apple a anunțat două modele noi MacBook Pro, prevăzute cu cipuri puternice.

Planurile Apple de lansare a noului model de iPhone 5G low-cost s-ar putea modifica care ar apărea întârzieri în producție sau alte schimbări.

Apple depășește dificultățile provocate de ofeta insuficientă de cipuri pentru coputere și a raportat în ianuarie că a obținut vânzări record în trimestrul sărbătorilor de iarnă, depășind estimările legate de profit și anticipând că deficitul de semiconductori se atenuează.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
5g