Industria hârtiei de toaletă se pregătește de o criză

Industria hârtiei de toaletă se pregătește de o criză
scris 25 mar 2021

Cel mai mare producător de materie primă pentru industria hârtiei de toaletă avertizează asurpa unei crize globale din cauza deficitului de containere maritime, anunță publicația specializată SeekingAlpha, care citează Bloomberg.

Producătorul brazilian Suzano arată că cererea pe piața transportului maritim a fost dată peste cap de pandemia de coronavirus, iar crizele punctuale de aprovizionare cu materie primă încep să prefigureze o criză globală. Brazilia este cel mai mare producător global de materie primă pentru hârtia de toaletă, arată economedia.ro.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

În plus, ca urmare a închiderii multor birouri și a răspândirii pe scară largă a muncii de acasă, consumul de astfel de produse a crescut semnificativ în ultimul an, ceea ce pune presiune pe tot lanțul de producție.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Problemele legate de insuficiența containerelor maritime au început să apară la jumătatea anului 2020 și afectează puternic industrii precum cea alimentară sau a produselor de îngrijire personală.

viewscnt
Afla mai multe despre
hârtie de toaletă
hartie igienica
containere