Un nou pas Uber: Și cine nu are mașină poate fi șofer pentru companie

Un nou pas Uber: Și cine nu are mașină poate fi șofer pentru companie
scris 30 mai 2019

Uber a lansat în SUA un program care ajută șoferii fără mașină sau fără posibilitatea financiară de a cumpăra un autovehicul să poată lucra pentru compania de ride-sharing.

Din luna ianuarie, Uber a încheiat un parteneriat cu startup-ul Fair în California, prin care șoferii pot închiria mașini cu 185 de dolari săptămânal. Programul va fi acum extins și în alte state americane. Prima săptămână de utilizare a mașinii este gratuită, iar șoferilor nu li se cere decât să constituie un depozit rambursabil cu această sumă. Din a doua săptămână, Uber oferă această sumă tuturor șoferilor care parcurg 70 de curse săptămânal, astfel că cei care doresc să lucreze pentru compania americană pot începe activitatea fără a investi nicun ban. Mașina rămâne în proprietatea Fair și poate fi restituită oricând.
Prestigioasa revistă americană Sports Illustrated, care a lansat fotomodele, a fost vândută, tranzacție de 110 milioane de dolari CITEȘTE ȘI Prestigioasa revistă americană Sports Illustrated, care a lansat fotomodele, a fost vândută, tranzacție de 110 milioane de dolari

"Uber vrea să găsească o cale de a elimina barierele sau a reduce dificultățile pentru a obține o mașină. Programul este creat special să atragă șoferi care nu ar putea accesa nicio formă de finanțare pentru o mașină", a declarat Scott Painter, CEO Fair, citat de Bloomberg.

Înaintea listării recente de 8,1 miliarde de dolari, mii de șoferi ai Uber au protestat în mai multe orașe mari din Statele Unite și Marea Britanie din cauza câștigurilor mici și a condițiilor instabile de lucru.

În 2018, Uber a vândut divizia de leasing Xchange Leasing către Fair. Reprezentanții Fair descriu statup-ul ca o soluție care combină flexibilitatea închirierii de mașini cu avantajele unui contract de leasing.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
masina
fair
leasing uber
uber fara masina
inchiriere masina uber