Samsonite atacă piața românească în forță: vrea să crească numărul magazinelor de la 25 la 100 de spații

Samsonite atacă piața românească în forță: vrea să crească numărul magazinelor de la 25 la 100 de spații
scris 20 mar 2017

Samsonite România anunță creșterea cu 7% a cifrei sale de afaceri în 2016 față de anul anterior, la 6,88 milioane de euro, și își propune pentru următorii 5 ani atingerea unei ținte de peste 18 milioane de euro, cu deschiderea a 100 de magazine la nivelul întregii țări, față de cele 25 existente în prezent.

Activând pe piața locală de peste 18 ani, General Business System este unic importator și distribuitor Samsonite în România. Cifra de afaceri de 6,88 milioane de euro a fost acoperită în proporție de 60% de activitatea companiei în București.

„Ne extindem rețeaua de magazine și vrem să punem accent mai ales pe magazinul online, dar asta nu înseamnă că nu ne vom păstra strategia celui mai mic preț mondial cu care ne-am impus pe piața locală. Dacă cineva își cumpără un produs Samsonite de la noi și găsește un preț mai mic în altă țară, va primi de la noi diferența. Șansele să se întâmple acest lucru sunt mici, deoarece știm sigur că avem cele mai mici prețuri din lume la produsele noastre”, spune Elena Bucur,  Manager Vânzări și IT al firmei SC General Business System SRL – unic distribuitor și importator al brandului Samsonite în România.

Șeful de la Louis Vuitton: Anul 2016 a fost prea bun ca să nu urmeze o criză CITEȘTE ȘI Șeful de la Louis Vuitton: Anul 2016 a fost prea bun ca să nu urmeze o criză

Primele valize Samsonite au fost create în 1910. Samsonite este la acest moment lider de piață la nivel mondial, deținând 75% din piața globală de profil și 80% din piața branded locală.

Prețurile produselor variază de la 50 la 500 de euro, 100 de euro fiind prețul mediu al produsului Samsonite în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsonite
magazine
retail