Bayer l-a numit pe Pascal Cassecuelle șef al diviziei de Crop Science în România, Bulgaria și Republica Moldova

Bayer l-a numit pe Pascal Cassecuelle șef al diviziei de Crop Science în România, Bulgaria și Republica Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2017

Compania Bayer l-a numit la începutul acestei luni pe Pascal Cassecuelle la conducerea diviziei Crop Science, înlocuindu-l pe Hernan Mora, care își va continua activitatea în Argentina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până să ajungă în România, Pascal Cassecuelle a ocupat diferite funcții de conducere la nivel național și global în cadrul Diviziei Bayer Crop Science, în Asia și America Latină. El a petrecut câțiva ani și în cadrul Diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de piețele emergente. Recent, s-a aflat la conducerea unui Proiect privind un proces global de transformare, desfășurat la sediul Diviziei CropScience din Germania.

”Mă alătur echipei într-un moment extrem de interesant. În ultimii ani, Bayer a devenit un lider al industriei grație echipei excepționale, extrem de implicate și a unor tehnologii de succes, precum Adengo, Infinito, Falcon, Yunta Quattro sau Nativo. Obiectivul meu este să duc mai departe aceste performanțe, lucrând alături de echipă și partenerii noștri, astfel încât să fim siguri că fermierii din România, Bulgaria și Moldova au acces la inovațiile din domeniul protecției plantelor, semințelor și tehnologiilor digitale”, spune Pascal Cassecuelle, Crop Science Country Division Head, Romania, Bulgaria & Moldova.

Pascal Cassecuelle are 47 de ani și a absolvit Paris Business School (ESCP – EAP).

viewscnt
Afla mai multe despre
pascal cassecuelle
bayer