China se pregătește să trimită 100.000 de rațe în Pakistan pentru a ajuta la combaterea lăcustelor

China se pregătește să trimită 100.000 de rațe în Pakistan pentru a ajuta la combaterea lăcustelor
scris 28 feb 2020

China se pregătește să trimită 100.000 de rațe în Pakistanul învecinat pentru a ajuta la combaterea roiurilor de lăcuste care devorează culturile, informează joi BBC.

Experții agricoli chinezi susțin că o singură rață poate mânca peste 200 de lăcuste pe zi și poate fi, deci, mai eficientă decât pesticidele, scrie Agerpres.

Gemini Solutions: În industria software, să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe și evoluții nu este numai o provocare, ci și o necesitate CITEȘTE ȘI Gemini Solutions: În industria software, să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe și evoluții nu este numai o provocare, ci și o necesitate

Pakistanul a declarat stare de urgență la începutul acestei luni, în condițiile în care numărul acestor dăunători a fost cel mai mare din ultimele două decenii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rate
lacuste
pakistan