Comisia Europeană vrea să simplifice și să modernizeze politica agricolă a UE

Comisia Europeană vrea să simplifice și să modernizeze politica agricolă a UE
scris 14 dec 2017

O serie de îmbunătățiri majore ale normelor agricole ale Uniunii Europene urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2018, acestea făcând parte dintr-un proces e simplificare și de modernizare a politicii agricole comune (PAC), informează Comisia Europeană.

Peste 84% dintre români asociază sărbătorile de sfârșit de an cu bradul și instalațiile de lumini. Locuitorii Bucovina sunt cei mai atașați de tradiții CITEȘTE ȘI Peste 84% dintre români asociază sărbătorile de sfârșit de an cu bradul și instalațiile de lumini. Locuitorii Bucovina sunt cei mai atașați de tradiții

"La 1 ianuarie 2018 vor intra în vigoare o serie de îmbunătățiri majore ale normelor agricole ale UE, după adoptarea de către Consiliul miniștrilor agriculturii și Parlamentul European a părții referitoare la agricultură și la dezvoltarea rurală din așa-numitul Regulament ''Omnibus''. Acest regulament modifică nu doar regulamentul financiar, care reglementează execuția bugetului UE, ci și 15 acte legislative sectoriale, inclusiv din domeniul agriculturii", se arată în comunicatul CE, potrivit Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
comisia europeana
politica agricola