Condițiile meteo nefavorabile vor reduce producția de vin a Franței

Condițiile meteo nefavorabile vor reduce producția de vin a Franței
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2019

Producția de vin a Franței va fi cu 12% mai mică în acest an comparativ cu 2018, după ce viile au fost afectate de îngheț, secetă și grindină, însă calitatea va rămâne la un nivel bun, a prognozat marți Ministerul francez al Agriculturii, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform noilor estimări pentru 2019, Ministerul francez al Agriculturii se așteaptă în acest an la o producție de 43,4 milioane hectolitri de vin, în scădere față de 49,4 milioane hectolitri în 2018, când producția de vin a profitat de pe urma condițiilor meteo favorabile, scrie Agerpres.

Veterinarii susțin că trebuie să se renunțe la creșterea tradițională a porcilor, pentru eradicarea trichinelozei CITEȘTE ȘI Veterinarii susțin că trebuie să se renunțe la creșterea tradițională a porcilor, pentru eradicarea trichinelozei

În urmă cu o lună, același Minister francez al Agriculturii miza în acest an pe o producție de vin cuprinsă între 42,8 și 46,4 milioane hectolitri. Un hectolitru are 100 de litri și este echivalent cu aproximativ 133 de sticle standard de vin.

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
franta