Firmele de morărit din Marea Britanie achiziționează cantități mari de grâu din Germania

Firmele de morărit din Marea Britanie achiziționează cantități mari de grâu din Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2020

Firmele de morărit din Marea Britanie au achiziționat cantități mari de grâu din Germania în ultimele săptămâni, după ce recolta de grâu a Marii Britanii s-a diminuat semnificativ, au declarat vineri mai mulți traderi pentru Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit traderilor, recolta de grâu a Marii Britanii ar putea scădea în acest an cu 35%, până la 10,5 milioane tone, după ce suprafețele însămânțate cu grâu au fost reduse. În plus, ploile din ultima perioadă ar putea afecta și calitatea recoltei de grâu din Marea Britanie, scrie Agerpres.

Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit la vârsta de 42 de ani CITEȘTE ȘI Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit la vârsta de 42 de ani

"Firmele de morărit din Marea Britanie au făcut achiziții mari de grâu german de calitate ridicată în ultimele săptămâni. Cred că o cantitate cuprinsă între 200.000 și 300.000 de tone din noua recoltă din Germania urmează a fi livrată în Marea Britani până la finele acestui an", a declarat un trader german.

La rândul său, un trader britanic a precizat că firmele de morărit din Marea Britanie au cumpărat în special grâu din Germania și Canada, fiindcă acesta oferă nivelul ridicat de proteine necesar pentru a fi amestecat cu grâul britanic cu un conținut scăzut de proteine.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
grau
marea britanie
germania