FOTO Vrancea: Peste 40 de hectare de pădure ard

FOTO Vrancea: Peste 40 de hectare de pădure ard
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2022

Un incendiu izbucnit în zona localității Sihlea din județul Vrancea, a cuprins peste 40 de hectare de pădure și alte 50 de hectare de vegetație uscată și miriște.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit ISU Buzău, la incendiul anunțat în jurul orei 14.00 au fost solicitate să intervină două autospeciale de la Buzău și Râmnicu Sărat, o autospecială din județul Vrancea și pompierii de la SVSU Sihlea. Inițial, flăcările au cuprins aproximativ 50 de hectare de vegetație uscată și un hectar de litieră și pădure, scrie news.ro.

Porumbul este din nou rege în SUA CITEȘTE ȘI Porumbul este din nou rege în SUA

Din cauza vântului și a vegetației extrem de uscate flăcările s-au extins, cuprinzând peste 40 de hectare de pădure. În prezent pompierii din județele Vrancea și Buzău, dar și voluntari lucrează pentru lichidarea flăcărilor.

ISU Vrancea a transmis că se acționează cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ATV, 2 autospeciale de prima intervenție și comanda, un autocamion multirisc și o autospeciala de transport persoane si victime multiple. ISU Buzău a trimis în zonă o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de prima intervenție și comanda si o cisterna de 10 t.

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei, oprește din nou o linie de producție, tot din cauza scumpirilor. Nu exclude șomajul tehnic CITEȘTE ȘI Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei, oprește din nou o linie de producție, tot din cauza scumpirilor. Nu exclude șomajul tehnic

Totodată, intervin SVSU Sihlea si SVSU Gugești fiecare cu o autospecială de stingere, SVSU Obrejița, Serviciul Salvamont cu 2 ATV-uri si Ocolul Silvic Dumitrești cu 20 de muncitori.

FOTO Vrancea: Peste 40 de hectare de pădure ard

viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu
vrancea