Lecția Belgradului: Fermierii sârbi s-au unit și își promovează produsele într-un lanț de magazine din România

Lecția Belgradului:  Fermierii sârbi s-au unit și își promovează produsele într-un lanț de magazine din România
scris 19 apr 2021

Fermierii sârbi încep să își vândă produsele în magazinele lanțului românesc de magazine Remarkt după negocieri care au durat aproape un an, într-o premieră pentru comerțul din cele două țări.

Ambasadorul Serbiei în România, Stefan Tomašević, a anunțat inițiativa în presa sârbă, citată de Rador. El a spus că anterior au existat încercări individuale de cooperare pentru a introduce produsele sârbești pe piața românească, dar totul a fost pe termen scurt, arată Economedia.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Clienții din România au acum posibilitatea de a achiziționa dulciuri sârbești, condimente, vinuri, carne conservată și conserve, precum și alte produse. „Remarkt” este un lanț de magazine care funcționează, mai ales, în vestul României, cu supermarketuri la Oradea, la Arad, precum și în piețe mai mici în Timișoara, în zona în care gravitează populația sârbă.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Ambasadorul sârb a mai declarat că așteaptă desfacerea produselor sârbești, care vor fi pe rafturi până la Paște.

Ambasadorul Serbiei a anunțat că inițiativa a fost posibilă datorită viziunii guvernului de la Belgrad, care se concentrează pe încurajarea exporturilor.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

”Vom avea o promoție la Arad la sfârșitul lunii aprilie, înainte de Paște, și ne așteptăm ca după aceea să înceapă cooperarea și cu alți producători sârbi” – a mai spus Tomašević.

Remarkt Magazine operează pe piața românească 2 magazine în format Hypermarket: Remarkt- Arad și Remarkt - Oradea, cu 10 magazine în format Minimarket în Oradea, Arad și Timișoara și 3 magazine tip Outlet - 1 în Arad și 2 în Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
serbia
fermieri