Nutriva se împrumută la OTP Bank

Nutriva se împrumută la OTP Bank
scris 11 nov 2021

OTP Bank România a acordat Fabricii de Nutrețuri Combinate Nutriva, din județul Vaslui, un credit în valoare de 15 milioane de lei, iar EximBank a emis o garanție de stat care acoperă 90% din valoarea finanțării, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari și IMM-urilor cu cifră de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019.

Fondurile acordate de OTP Bank România, cu garanție EximBank, au ca destinație acoperirea cheltuielilor aferente contractelor comerciale în derulare ale companiei, cât și a cheltuielilor generale.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Fabrica de Nutrețuri Combinate Nutriva este parte a Grupului de Firme Safir, care produce carne de pasăre, preparate și semipreparate din carne de pasăre sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică?, un business 100% românesc început de la zero în urmă cu 30 de ani.

Fabrica de Nutrețuri Combinate Nutriva (FNC Nutriva) a fost inaugurată în 2013, în urma unei investiții care a depășit 6 mil. euro. Ulterior, prin dezvoltarea activităților și a capacităților, investiția a ajuns la circa 10 milioane euro. 

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Povestea Safir a început pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, județul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac și o moară. Astăzi, Grupul de Firme Safir produce în sistem integrat carne de pasare, preparate si semipreparate  din carne de pasăre, deținând patru ferme de creștere a păsărilor, un abator propriu, o fabrică de preparate și semipre¬parate, una de nutrețuri combinate și o unitate care procesează deșeurile din abator, pe care le transformă în făină proteică.

viewscnt
Afla mai multe despre
nutriva
otp bank