VIDEO Agro TV: Grâul românesc se vinde bine! Sute de mii de tone au luat deja drumul Egiptului

VIDEO Agro TV: Grâul românesc se vinde bine! Sute de mii de tone au luat deja drumul Egiptului
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2022

O declarație a ministrului de Externe italian, Luigi di Maio, a făcut vâlvă recent în presa internațională. Acesta spunea că ”războiul mondial al pâinii a început deja”, făcând referire la situația haotică de pe piața grâului și nu numai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În încercarea de a veni cu explicații și date concrete din piață, realizatorul emisiunii ”Agricultura, o șansă pentru România” de la Agro TV, Constantin Rudnițchi, a stat de vorbă cu Cezar Gheorghe, expert în comerțul cu cereale. Potrivit acestuia, România nu se află într-un pericol din acest punct de vedere, ba mai mult, a început extrem de bine exporturile din acest sezon.

PROFIT NEWS TV Alina și Daniel Donici, Fondatori Artesana: Sunt tot mai puțini furnizori de lapte românesc conform. Într-o țară cu mai multe oi decât oameni, pentru noi a fost aproape imposibil să găsim CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Alina și Daniel Donici, Fondatori Artesana: Sunt tot mai puțini furnizori de lapte românesc conform. Într-o țară cu mai multe oi decât oameni, pentru noi a fost aproape imposibil să găsim

”România nu are absolut nicio problemă. România este efectiv un actor principal în această piață. Primul rezultat și primul argument pe care îl aducem este că România a avut deja un start extraordinar de bun în vânzările de grâu către Egipt din sezonul 2022. Avem deja vândute 240.000 de tone cu livrare în luna august, la un preț destul de consistent și deja am luat fața Rusiei”, a precizat Cezar Gheorghe pentru AGRO TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
grau
romania
egipt