VIDEO Prima TV: Au explodat prețurile la cireșe

VIDEO Prima TV: Au explodat prețurile la cireșe
scris 21 mai 2021

Diamantele sezonului au apărut pe piață. Tarabele sunt pline de cireșe care mai de care… mai scumpe. Sunt comercianți care cer, în anumite piețe, pe 1 kilogram peste 50 de lei. Oamenii evită cireșele în această perioadă, pentru că nu sunt mulțumiți nici de preț…nici de calitate. Fructele sunt aduse din alte țări, iar de multe ori gustul lasă de dorit.

A începutul sezonul cireșelor, iar comercianții au ieșit în piețe cu prețurile specifice acestei perioade, arată Prima TV.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

În numeroase piețe, oamenii nu se îngrămădesc la tarabele cu cireșe, iar cei care decid totuși să cumpere sunt nemulțumiți de preț. În unele târguri, prețurile au coborât însă și spre 15 lei pe kilogram.

Fie că merg la piață să cumpere cireșe sau alte alimente, clienții nu trebuie să uite acasă masca de protecție, obligatorie în spații aglomerate, inclusiv în piețe.

Din piețe nu lipsesc însă oamenii care refuză să mai poarte masca de protecție.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cireșe
pret