VIDEO PRIMA TV Miel mai scump pentru masa de Paște

VIDEO PRIMA TV Miel mai scump pentru masa de Paște
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2021

Mielul este un preparat nelipsit de pe mesele de Paști ale românilor. Însă, cei ce au vrut să se delecteze cu acest preparat și anul acesta, au fost obligați să aloce un buget mai mare față de anul trecut. Cu toate acestea, comenzile pentru carnea de miel au crescut în această perioadă de 10 ori față de 2020, potrivit unui studiu recent, semn că românii refuză să renunțe la tradiție chiar dacă trebuie să plătească și 33 de lei pe 1 kilogram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Cererile pentru carnea de miel au început să crească încă de la finalul lunii martie, când prețurile au fost vizibil mai mari. Față de 2020, anul acesta au fost și scumpiri de peste 30%, arată Prima TV.

Dacă în anii trecuți carnea era cumpărată din piețe sau supermarketuri, anul acesta tendința de a muta cumpărăturile în online a avansat chiar și în acest domeniu. Clienții și-au putut face astfel rezervare la carne, fiind asigurați că vor primi un produs proaspăt, tăiat cu cel mult 72 de ore înainte.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Comercianții spun însă că prețul crescut i-a făcut pe clienți să fie puțin mai reticenți, astfel încât au fost nevoiți să găsească alte soluții.

Și în Vrancea a crescut prețul pentru carnea de miel. Animalul viu a fost vândut cu 15 lei pe kilogram de la fermieri, în timp ce pentru cel gata tranșat a trebuit plătit tot în jur de 30 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
miel
paste